Pink Floyd Project

Acoustic Echoes

do 28 december 2017 20:15 Tamboerzaal muziek

Een unplugged theaterconcert met 50 jaar Pink Floyd!

Het 10-koppige Pink Floyd Project brengt een prachtige verzameling van iconische songs van een van de meest invloedrijke bands uit onze popgeschiedenis akoestisch ten gehore. Ga mee op reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd met o.a. Bert Heerink, Chris Mustamu, een arsenaal aan akoestische instrumenten, een kinderkoor, anekdotes en bijzondere verhalen. Natuurlijk hoort u grote hits zoals Comfortably Numb, Wish You Were Here en Shine On You Crazy Diamond, maar ook minder bekende juweeltjes. 

Pink Floyd Project is een unieke ode aan één van de meest invloedrijke rockbands uit de popgeschiedenis en staat bekend om hun imposante show vol licht, visuals en special effects. Toen de band werd gevraagd een akoestische set te spelen voorafgaand aan een concert van Roger Waters, bleek dit een groot succes. Reden voor de groep om met deze akoestische tour de theaters in te duiken. Van de psychedelische periode met Syd Barrett, langs de zwaarmoedige autobiografische weerspiegelingen van genie Roger Waters tot en met het recente, veelal retrospectieve werk onder aanvoering van zanger en meestergitarist David Gilmour. 

Volgens de échte Floydfans in Nederland is dit hét beste wat je op Pink Floyd gebied kunt krijgen. Daarbij wordt het gezelschap ondersteund door kinderrechtenorganisatie KidsRights en popjournalist Wouter Bessels, die de Nederlandse Pink Floyd biografie schreef.

Foto: Harrie Muis

Speeldata

do 28 december 2017 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst Pink Floyd Project

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29.50
CJP € 27.50

Meer info

www.pinkfloydproject.nl


Deel via