Paul de Munnik

Nieuw

vr 14 april 2017 20:15 Passagezaal cabaret muziek

Paul de Munnik staat dit seizoen voor het eerst solo in de theaters. Na een indrukwekkende carrière met Thomas Acda, was het tijd om op eigen benen een nieuwe weg in te slaan. In Nieuw neemt Paul het publiek mee naar waar het ooit begon. Naar de polder waar hij geboren is, en waar hij zijn eerste indrukken en inspiratie op deed. Waar hij de beelden en de muziek tot zich nam die hem leidden naar wat hij geworden is: één van 's lands beste theaterzangers. Een avond vol persoonlijke verhalen, vrolijke anekdotes en uiteraard songs, voornamelijk afkomstig van zijn alom bejubelde album "Nieuw" dat in maart 2016 uit kwam. 

Recensies album Nieuw:

De Volkskrant: “Het materiaal op zijn eerste soloalbum Nieuw is ijzersterk. In zijn vorige muzikale leven kwam al regelmatig de klassechansonnier boven (Mooi liedje en Alleen maar hier), op Nieuw bouwt hij die kwaliteit uit.”

De Telegraaf: “Nederpop met veel gevoel dus, van allerlei signaturen en genres en qua teksten van een niveau waarvan menig Nederlandstalige collega alleen maar kan dromen.”

 Algemeen Dagblad: “Op Nieuw laat Paul de Munnik zijn voorliefde voor blues, chansons en folkmuziek de vrije loop. Het leidt tot een fraai, gevarieerd nederpopalbum in de geest van wijlen Maarten van Roozendaal en Bram Vermeulen.”

Speeldata

vr 14 april 2017 20:15 Passagezaal cabaret muziek


Wachtlijst Paul de Munnik

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22.50
CJP € 20.50

Meer info

pauldemunnik.nl


Deel via