Paul de Munnik

Nieuw

vr 14 april 2017 20:15 Passagezaal muziek

In het voorjaar van 2016 presenteerde Paul zijn eerste album Nieuw. Dit seizoen staat hij in De Tamboer met de gelijknamige voorstelling, gebaseerd op de liedjes van dat album. Alleen. Slechts gewapend met een piano, een gitaar. En een stem. Hij onderzoekt hoe hij gekomen is, waar hij nu is. Waar de inspiratie ligt en wie zijn voorbeelden waren. Hij kijkt de weg terug die hij gegaan is om zijn nieuwe richting te kunnen bepalen. En doet wat hij het liefste doet: Zingen. Paul de Munnik haalt adem en gaat door. Regie: Koos Terpstra.

Recensies album Nieuw:

De Volkskrant: “Het materiaal op zijn eerste soloalbum Nieuw is ijzersterk. In zijn vorige muzikale leven kwam al regelmatig de klassechansonnier boven (Mooi liedje en Alleen maar hier), op Nieuw bouwt hij die kwaliteit uit.”

De Telegraaf: “Nederpop met veel gevoel dus, van allerlei signaturen en genres en qua teksten van een niveau waarvan menig Nederlandstalige collega alleen maar kan dromen.”

 Algemeen Dagblad: “Op Nieuw laat Paul de Munnik zijn voorliefde voor blues, chansons en folkmuziek de vrije loop. Het leidt tot een fraai, gevarieerd nederpopalbum in de geest van wijlen Maarten van Roozendaal en Bram Vermeulen.”

Speeldata

vr 14 april 2017 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Paul de Munnik

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22.50
CJP € 20.50

Meer info

pauldemunnik.nl


Deel via