Opvliegers 4

Trossen los!

za 16 februari 2019 20:15 Tamboerzaal show

Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en het hippe New York, kiezen de vriendinnen deze keer het ruime sop. 

Loes is door haar zus Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro), een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten.

Joke is overtuigd dat haar man vreemdgaat, maar hoe ga je daar nou eigenlijk mee om? Shirley begeeft zich als dame op leeftijd na jaren getrouwd te zijn geweest, weer op de datingmarkt. Maar die is vandaag de dag wel heel erg veranderd. Na jaren van kinderboeken schrijven, wil Moniek zich nu richten op een boek voor volwassenen. Maar wat is nu een goed onderwerp? Ze worstelt tegelijkertijd met een moeder die Alzheimer heeft. En Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel op het cruiseschip over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...

De dames hebben daarbij nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt. Het resultaat? Een heerlijke vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal niet over willen hebben, maar waar toch hartelijk om gelachen kan worden. Laat u onderdompelen in de wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins. Ga mee met Loes, Moniek, Joke en Shirley op hun zonnige cruise in Opvliegers 4!

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 16 februari 2019 20:15 Tamboerzaal show


Wachtlijst Opvliegers 4 - Trossen los!

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 26,00
CJP € 24,00

Deel via