Opvliegers 4

Trossen los!

za 16 februari 2019 20:15 Tamboerzaal show

Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en het hippe New York, kiezen de vriendinnen Lydia, Moniek, Joke en Shirley deze keer het ruime sop. Zangeres Lydia viert haar dertigjarige jubileum en neemt de dames mee op een cruise op het prachtige schip ‘the Big Mermaid’. Maar uiteraard heeft iedereen weer de grootste moeite haar problemen aan wal achter te laten.

Joke is overtuigd dat haar man vreemdgaat, maar hoe ga je daar nou eigenlijk mee om? Shirley begeeft zich als dame op leeftijd na jaren getrouwd te zijn geweest, weer op de datingmarkt. Maar die is vandaag de dag wel heel erg veranderd. Na jaren van kinderboeken schrijven, wil Moniek zich nu richten op een boek voor volwassenen. Maar wat is nu een goed onderwerp? Ze worstelt tegelijkertijd met een moeder die Alzheimer heeft. En Lydia is verliefd. Heel erg verliefd. Dit zou wel eens de ware kunnen zijn, echt waar. Alleen is hij 25 jaar jonger. Is dat liefde of een bevlieging?

De dames hebben daarbij nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt. Het resultaat? Een heerlijke vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal niet over willen hebben, maar waar toch hartelijk om gelachen kan worden. Laat u onderdompelen in de wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins. Ga mee met Lydia, Moniek, Joke en Shirley op hun zonnige cruise in Opvliegers 4!

Speeldata

za 16 februari 2019 20:15 Tamboerzaal show


Wachtlijst Opvliegers - Trossen los!

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 26.00
CJP € 24.00

Deel via