Op Hoop van Zegen

Een oer-Hollandse musical

do 28 februari 2019 20:15 Tamboerzaal musical

Deze oer-Hollandse musical over het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan zee verloren, laat niemand onberoerd. Zeker wanneer Knier voor het gruwelijke dilemma komt te staan of ze haar jongste zoon Barendje ook naar zee zal sturen. Het is een gevecht om te overleven, waarbij de vrouwen ook nog eens gebukt gaan onder het harteloze beleid van reder Bos en andere sociale misstanden. Er is maar één conclusie: de vis wordt duur betaald.

Al in 1900 ging deze klassieker in première, het is dan ook het meest gespeelde Nederlandse toneelstuk ter wereld. Deze musicalbewerking laat zien dat het vissersdrama nog steeds niets aan zeggingskracht heeft verloren. Met prachtige muziek, aangrijpende scènes en een cast met Bill van Dijk, Mariska van Kolck, Joke de Kruijff, Rolf Koster en vele anderen zal de musical velen wederom ontroeren. Indrukwekkend, aangrijpend en eerlijk: het onverwoestbare toneelstuk zoals Herman Heijermans het bedoeld heeft.

Recensies Op Hoop van Zegen

"In de musicalbewerking van Op hoop van zegen vloeien zang en spel vanzelfsprekend samen. Alles is statig, van de speelvloer tot de spelers." - NRC ★★★★

"Mariska van Kolck toont de ingetoomde woede genadeloos, maar is ook hartverscheurend in haar berusting. Sterk, en niet zielig, als het slecht onderhouden schip De Hoop als ‘drijvende doodskist’ in een storm de voorspelde ondergang tegemoet vaart. De toekomstige nabestaanden komen dan niet op met een petitie of gele hesjes." - Dagblad van het Noorden

"Op Hoop van Zegen steekt ver boven de zeespiegel uit." - AD ★★★★

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

do 28 februari 2019 20:15 Tamboerzaal musical


Wachtlijst Op Hoop van Zegen

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 37,50
CJP € 35,50

Meer info

musicalophoopvanzegen.nl


Deel via