Oliebollenbal

met Black Tie Monkey Squad

di 1 januari 2019 17:00 Forumfoyer muziek

Proost! Toost samen met familie, vrienden en kennissen op het nieuwe jaar en je goede voornemens. Geniet van de superstrakke liveshow van Black Tie Monkey Squad! En niet verplicht, maar wel sfeerverhogend: kom feestelijk gekleed!

Het Oliebollenbal was al bijna 40 jaar lang een traditie in De Tamboer. In 2016 werd in Het Postkantoor een nieuwe locatie gevonden. De drie 'gastheren' Van't Hooge, Het Postkantoor en De Tamboer kwamen vorig jaar tot elkaar met de gedachte dat het Oliebollenbal, geheel volgens de jarenlange traditie, weer in De Tamboer gevierd moet worden. En dus duurt de traditie voort!

Black Tie Monkey Squad

Deze band is opgericht door befaamde muzikanten met jarenlange podiumervaring, een onverwoestbare drive en de passie om het woord 'coverband' een compleet andere betekenis te geven. BTMS members Rudy, Femke, Joshua, Martin en Tommy draaien mee in de absolute top, ze werkten samen met Nederlands bekendste artiesten en maakten recent nog deel uit van de bekende formatie Beat ItDe allernieuwste hits, R&B, Dance, Rock en 90s komen niet eerder voorbij dan dat BTMS haar eigen sound erop los heeft gelaten. Deze top performers beloven een super strakke liveshow, ondersteund door een professionele licht- en videoshow, kortom: een waanzinnig spektakel! 

Kaarten

Start verkoop vrijdag 7 december 11.00 uur.

Voorverkoop € 11,50 
Op de dag zelf € 15,- 

Kinderen t/m 8 jaar gratis toegang.

Speeldata

di 1 januari 2019 17:00 Forumfoyer muziek


Wachtlijst Oliebollenbal 2019

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 11,50

Meer info

blacktiemonkeysquad.nl


Deel via