OG3NE

Sweet Harmony Tour

vr 14 februari 2020 20:15 Tamboerzaal muziek

In het seizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee Three Times a Lady wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

In de decembermaand geeft OG3NE 10 sprookjesachtige kerstconcerten OG3NE A Magical Chrsitmas in Concert in het Kurhaus in Scheveningen. Ook alle beschikbare tickets voor deze concertreeks waren binnen no-time uitverkocht. Vanaf het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR.

SPECIALE VOORVERKOOP  OG3NE ‘SWEET HARMONY TOUR’

De landelijke verkoop begint op zaterdag 15 december om 9 uur. Als bezoeker van de theatertournee OG3NE ‘Three Times a Lady’, als Vriend of nieuwsbriefabonnee wordt u nu in de gelegenheid gesteld als eerste de beste kaarten te reserveren voor de OG3NE ‘SWEET HARMONY TOUR’. Van 10 t/m 14 december is er voor u een speciale voorverkoop, dus verzeker u snel van de beste tickets!

Speeldata

vr 14 februari 2020 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst OG3NE Sweet Harmony

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 39,50

Meer info

og3ne.com


Deel via