NUHR

Draai het eens om

wo 16 november 2016 20:15 Tamboerzaal cabaret

Het leek hun afscheidsvoorstelling te worden en wie weet, is het dat ook wel. Maar na de fantastische kritieken is niets meer zeker. Draai het eens om werd met sterren en superlatieven overladen door de theaterrecensenten. “Dit is van al die shows ongetwijfeld een van de beste, een van de geestigste”, schreef NRC Handelsblad.

De groep vertelt in Draai het eens om dingen die door niemand anders verteld worden. Volgens de wetten van NUHR uiteraard, waarin onzin ineens blijkt te kloppen. Een oordeel is zo geveld, maar draai het eens om? “NUHR gaat verder waar anderen – en niet de minsten – stoppen. (…) Het is werkelijk groots wat NUHR heeft gepresteerd.” (de Volkskrant *****)

Vakjury Poelifinario 2016:
"In deze meesterlijke voorstelling van cabaretgroep NUHR maken Peter Heerschop, Joep van Deudekom, Viggo Waas en Eddie B. Wahr het elkaar beslist niet makkelijk. In een ruimte die doet denken aan een psychiatrische instelling analyseren ze genadeloos elkaars zwakke plekken en onderzoeken ze wat hun vriendschap en samenwerking na dertig jaar theater precies nog voorstelt. Het leidt tot spannend theater, met hilarische scènes en prachtige liedjes, strak gemonteerd door regisseur Genio de Groot."

Speeldata

wo 16 november 2016 20:15 Tamboerzaal cabaret


Wachtlijst NUHR

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29.00
CJP € 27.00

Meer info

nuhr.net


Deel via