My Fair Lady

Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel e.a.

do 25 januari 2018 20:15 Tamboerzaal musical

Foto: Roy Beusker

My Fair Lady is genomineerd voor een Musical Award. Omdat het Gala op 24 januari plaatsvindt, wordt de woensdagvoorstelling verplaatst naar dinsdag 23 januari. Kaarthouders worden geïnformeerd.

Op 24 januari vindt in het Circustheater in Scheveningen het Musical Gala plaats. Op deze datum zou My Fair Lady in Theater de Tamboer in Hoogeveen te zien zijn, maar het theater heeft genereus de cast van My Fair Lady de gelegenheid gegeven aanwezig te zijn bij de belangrijkste musicalprijs van Nederland. Daarom is de voorstelling verplaatst van 24 naar 23 januari. Producent, cast en crew is Theater de Tamboer zeer erkentelijk voor de geboden mogelijkheid.  - Impact Entertainment

My Fair Lady vertelt het verhaal van een excentrieke professor, die de weddenschap aanneemt om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien steeds dichter naar elkaar toe. Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

Musicalkenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt! Tijd voor een nieuwe, grootse productie met Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont en vele anderen. Een heerlijke avond boordevol overrompelende kostuums en natuurlijk klassiekers als Zou dat nou niet zalig zijn, Het Spaanse graan, Kom terug en dans met mij en Als ik straks de kerk maar haal.


Arrangement Hotel De Borken

Met dit spectaculaire 2-daags Beleef het theater Arrangement geniet u van een paar dagen weg incl. een toegangsbewijs voor de theatershow My Fair Lady. Wees er snel bij, want OP=OP! Klik hier om te reserveren voor dit arrangement.

Inhoud van dit arrangement:
Ontvangst met een welkomstdrankje
1 x uitgebreid ontbijtbuffet
1 x overnachting
1 x heerlijk 3-gangen diner in het hotel voorafgaand aan de show
1 x toegangsbewijs My Fair Lady bij Theater de Tamboer Hoogeveen
Gratis parkeren

Speeldata

do 25 januari 2018 20:15 Tamboerzaal musical


Wachtlijst My Fair Lady

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 46.00

Deel via