Maurice Mulderij

De (on)zin van liefde

za 19 januari 2019 20:15 Passagezaal muziek

Foto: Jaap Reedijk

Maak kennis met Maurice Mulderij. Maurice is Love Coach, liedschrijver, zanger en pianist. In zijn theatervoorstelling 'De (on)zin van liefde' combineert hij zijn talenten. Scherpe en confronterende analyses, herkenbare en humorvolle verhalen en melancholische, breekbare liedjes wisselen elkaar af. 

Eén van Maurice’ uitspraken: ''Mannen zijn als een voetbalclub, vrouwen zijn als een trainer’’. Heeft deze jonge love coach (32 jaar) het met zijn prikkelende stellingen bij het rechte eind? Hij houdt er in elk geval een uitgesproken mening over de liefde op na. Krijgt hij zijn liefdevolle publiek mee of keert het zich juist tegen hem? 

Muzikaal wordt Maurice begeleid door Harry Bijl en Kees Jan Tanger. 

Recensie Meppeler Courant 

"De scherpe analyses en smaakvolle muziek van Maurice Mulderij werden zaterdagavond positief ontvangen bij het publiek in De Tamboer. Zijn show ‘De (on)zin van liefde’ liet zijn plaatsgenoten zo nu en dan een traantje weg pinken en regelmatig hardop lachen, maar vooral ook nadenken over de betekenis van liefde."

Bekijk de volledige recensie hier.

Recensie Jacquelien Wielaard

"Mulderij confronteert ons met gedrag en verontrustende gedachten die we herkennen doch met moeite erkennen: het leugentje om bestwil, de heimelijke verlangens en irreële verwachtingen. Het is niet de liefde op zich, die hij hekelt. Eerder de wijze waarop wij er invulling aan geven Daarbij spaart hij zichzelf niet en weet hij met zijn speelse humor te voorkomen dat zijn 'college' ongemakkelijk of bitter wordt."

Bekijk de volledige recensie hier.

Speeldata

za 19 januari 2019 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Maurice Mulderij

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 13,50

Deel via