Massada Tuinconcert

Het Buiten Podium

za 19 september 2020 20:30 Beeldentuin rock

Dit concert is verplaatst naar 19 september en vindt plaats in de Beeldentuin van De Tamboer, als onderdeel van de reeks tuinconcerten Het Buiten Podium.

Deur open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

Klaar voor een swingende avond vol Latijns-Amerikaanse ritmes en percussierock, overgoten met Moluks sausje? Dat is de unieke stijl van de Nederlands-Molukse band Massada! Al sinds de jaren zeventig steken ze bezoekers in binnen- en buitenland aan met hun lavin-fever. Met de singles Latin Dance, Dansa, Arumbai en de nummer 1-hit Sajang É steeg de populariteit van de band enorm. Het resultaat? Optredens op Pinkpop, Java Jazz Festival en festivals over de hele wereld. 
De roep om een compleet Maleistalig album werd groter en groter, maar met de plaat Baru ging Massada meer de funk-kant op. In 2014 werd stilgestaan bij het veertigjarig bestaan van de band met een optreden in Winterswijk en een dubbel cd/dvd M40years Baronda Live

Massada stond vorig jaar al in het Podium, maar komt gelukkig nog een keer terug. Kom een avondje lekker swingen met gouwe ouwe hits!

Lees hier een interview met zanger/percussionist Johnny Manahutu

Het Buiten Podium: tuinconcerten 

Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks tuinconcerten: Het Buiten Podium. Het Podium trekt erop uit en organiseert in samenwerking met De Tamboer een maand lang ieder weekend concerten in de tuin van het theater. Bekijk het volledige programma hier.

Let op: dit concert vindt plaats bij De Tamboer aan de Hoofdstraat 17

Speeldata

za 19 september 2020 20:30 Beeldentuin rock


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

Meer info

Facebook Massada


Deel via