Marvellous

De eerste superhelden saga musical happening ter wereld

vr 22 maart 2019 20:15 Tamboerzaal musical

Na het success van Watskeburt?! – de musical zat er maar één ding op, de makers moesten met een opvolger komen. En die is er nu met Marvellous, de eerste superhelden saga musical happening ter wereld! Een muzikale ode aan het superheldengenre, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms met al die types met een cape*. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om nu superheld te zijn.

Het zijn van een superheld in deze tijd is geen pretje. Je speelt jezelf niet meer zo gemakkelijk in de kijker als vroeger. Destijds haalde je de krant met iets overzichtelijks als het verijdelen van een bankroof, maar kranten leest niemand meer. Na een heldendaad zak je dan ook snel naar onscrollbare dieptes in ieders tijdlijn. Onze superhelden hebben hun capes aan de wilgen gehangen en werken momenteel op een slaapverwekkend kantoor. De frustraties over dit saaie grijze leven lopen op en onder leiding van een van de vrouwelijke helden slaan ze de handen in een en creëren een Supervillain die alleen zij kunnen verslaan. Denken ze…

Alles uit de superheldenfilms komt naar De Tamboer: vliegen, vlammen, ijs en explosies. Dat kan natuurlijk niet, maar we doen het toch!
De cast bestaat uit: Tarikh Janssen (Taal is zeg maar echt mijn ding, Onze Jongens), Rogier in ’t Hout (Het Klokhuis, Lear), Daniel Cornelissen (Broers, Platonov), Keja Kwestro (De Gelaarsde Poes, The Nation), Anna Keuning (Watskeburt?! - de musical, B.A.B.S.) e.a.

 *de schrijvers en regisseur van Marvellous zijn zich ervan bewust dat er ook veel superhelden zonder cape zijn. In de musical zal een representatief percentage personages zonder cape vertegenwoordigd zijn.

De pers over Watskeburt?!- de musical:

“Ons gezicht stond twee uur lang op ‘what the fuck’.” ***** - De Standaard
‘Watskeburt?!’ is de krankjoremste musical van het jaar” - **** NRC
Hilarisch en soms gortdroog” - **** Metro
Een briljante vondst” - **** Telegraaf
Een geheel nieuwe theaterbeleving” - **** Scènes
Een campy feestje vol knipogen en droge humor” - *** De Volkskrant 
Melig, taalspelig en af en toe subliem geestig” - *** Parool
Lof ook voor Bos Theater Producties en coproducent Eric Holman die met deze onalledaagse productie een (…) zeer gedurfde gooi doen naar een jong en nieuw theaterpubliek.” - *** Parool

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 22 maart 2019 20:15 Tamboerzaal musical


Wachtlijst Marvellous

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 28,50
CJP € 15,00

Deel via