Mark van de Veerdonk

Kaaskleum

vr 13 oktober 2017 20:15 Passagezaal cabaret

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van een passe-partout:

ontdek cabaret - Bestel snel

Weekend... kom van die bank af! Met het "ontdek cabaret"-passepartout bezoek je 2 leuke cabaretvoorstellingen in De Tamboer voor maar € 25,-! Keuze uit Steven Brunswijk, Mark van de Veerdonk, Christel de Laat en Ronald Snijders. Drie of alle vier bezoeken? Dat kan natuurlijk ook voor een voordelige prijs! Bestel via de passe-partout knop.

In alweer zijn vijftiende voorstelling, wil Mark het hebben over Het Menselijk Tekort. Mensen willen steeds meer, meer en meer, maar krijgen daardoor juist minder. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger uitgevonden, waarmee je al je sleutels in één klap kwijt kunt raken? Of wie heeft er bedacht om chips te gaan verkopen in oude tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water? “Nee, op weg naar een beter leven zijn we behoorlijk de weg kwijtgeraakt”, aldus Mark. En daarom gaat hij in KaasKleum op zoek naar dingen die er nog wél toe doen. Een ongeremd vehikel brengt hem over een Japanse achtbaan via de website van zijn slager naar de Noordkaap…

Zoals gewoonlijk duurt het lachspektakel ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk. De grapdichtheid van zijn show is eigenlijk alleen maar te vergelijken met de bevolking van Tokyo. Qua dichtheid dan.

Foto: Cathrien van de Veerdonk

Speeldata

vr 13 oktober 2017 20:15 Passagezaal cabaret


Wachtlijst Mark van de Veerdonk

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 16.00

Meer info

markvandeveerdonk.nl


Deel via