Magic of Georgia

Dé danssensatie van de Kaukasus

za 2 november 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

Het gezelschap uit de hoofdstad Tbilisi is na een reeks van tournees over de hele wereld eindelijk in Nederland te bewonderen!

The Royal National Ballet Company presenteert een show die zijn gelijke niet kent; Georgische folklore en klassieke dans worden schijnbaar moeiteloos met indrukwekkende zwaardgevechten en acrobatiek gecombineerd. Met maar liefst 32 dansers staat deze voorstelling garant voor een avondvullend dansspektakel met authentieke Georgische muziek, die speciaal voor deze show is samengesteld.

De vrouwen lijken haast over het podium te zweven en de mannen blinken uit in acrobatische sprongen, om van de talloze kleurrijke kostuums nog maar niet te spreken! Met meer dan tien kostuumwisselingen komen alle traditionele stijlen uit de Kaukasus aan bod en komt het roemruchte verleden van het trotse Georgië met haar vermaarde Koningen (en Koninginnen) weer tot leven. 

Exclusief in Drenthe!

Deze voorstelling staat in Drenthe exclusief in De Tamboer! Dat betekent dat je deze voorstelling nergens anders in Drenthe kunt bekijken. 

Mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De TamboerDeze voorstelling maakt ook onderdeel uit van een passe-partout:

Internationaal Trio - Bestel snel

Speeldata

za 2 november 2019 20:15 Tamboerzaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 32,50
CJP € 30,50

Deel via