The Beatles' Paul McCartney

Macca

do 8 februari 2018 20:15 Passagezaal muziek

Een heerlijke avondvullende theatershow boordevol bijna vijftig jaar muzikale hoogtepunten uit het leven van poplegende Sir Paul McCartney. In de hoofdrol: Emanuele Angeletti, bekend van de spraakmakende West End musical Let It Be. Met de authentieke vertolking van Angeletti waant u zich bijna bij de echte McCartney!
Als rechtshandige leerde Angeletti zelfs om linkshandig bas te spelen, om de popster zo natuurgetrouw mogelijk neer te zetten. Met authentieke kostuums uit de hoogtijdagen van McCartney en The Beatles en een ijzersterke cast van West End musicalsterren als John Brosnan en Luke Roberts, is dit een theatershow die zijn gelijke niet kent.

Het eerste deel is een remake van de legendarische Wings over the world concerttour in 1975-1976. Alles klopt, het toneel, de kostuums, de sound. In het tweede deel waagt de cast zich aan de solohits van McCartney en favorieten uit het Beatles-tijdperk. Ervaar het drama van Live and let die, het pathos van No more lonely nights en de nostalgie van Band on the run. Beleef het muzikale leven van Paul McCartney in een tijdreis die voert van 2016 naar 1970. Een unieke ode aan een popheld, door de briljante artiest Emanuele Angeletti.

Speeldata

do 8 februari 2018 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Paul McCartney Story

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 25.50
CJP € 23.50

Deel via