Maarten van Rossem

Theaterlezing

vr 2 november 2018 20:15 Passagezaal theatercollege

De bekendste historicus van Nederland gaat in deze theaterlezing gewapend met humor en onvoorstelbaar veel kennis in op actualiteiten, maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Maarten is onder andere bekend als vast jurylid van De Slimste Mens, van programma Hier zijn de Van Rossems en als auteur van onder andere Nederland volgens Maarten van Rossem. In de theaterlezing zijn verschillende thema’s mogelijk, maar dat iedere avond een verrassing, gegarandeerd prikkelend en uitdagend is staat vast. Een avond met Maarten van Rossem betekent veel leren en lachen, maar ook versteld staan van de ongelooflijke verhalen waarin Maarten hedendaagse gebeurtenissen scherp analyseert en misconcepties blootlegt. “Het kan alle kanten op gaan tijdens mijn theaterlezing. Dat maakt het niet alleen voor het publiek, maar vooral voor mezelf boeiend,” aldus Maarten.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 2 november 2018 20:15 Passagezaal theatercollege


Wachtlijst Maarten van Rossem

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 25,00
CJP € 23,00

Meer info

www.maartenvanrossemonline.nl


Deel via