Limbo

Strut & Fret

za 12 mei 2018 20:15 Tamboerzaal show

Het Australische gezelschap Strut & Fret verleidt bezoekers wereldwijd met de voorstelling Limbo, een combinatie van cabaret, circus en acrobatiek. Het heeft de sfeer van een rokerig, ietwat zweterig etablissement uit vervlogen jaren, de spanning van de beste circusacts, de luchtige afwisseling van vaudeville, de prikkeling en oh-la-la burlesqueshow en de beukende beats van een stevig rock- of hiphopconcert. Klinkt allemaal bekend, maar in één voorstelling? Dan weet je niet wat je ziet. Madonna moest Limbo ook twee keer zien voor ze alles had verwerkt. En die is wel wat spektakel gewend.

In 2008 brak Strut & Fret internationaal door na optredens tijdens het Edinburgh Festival. Een jaar later reisde de voorstelling Tom Tom Club al door Nederland. Met Limbo brengen ze opnieuw een super fusion van disciplines, met acrobaten, jongleurs, messenwerpers, trapezewerkers, dansers en danseuses, vuurvreters, zangers, beatboxers en muzikanten. En deze lijst is niet volledig!

Plaats van handeling is de prachtige Spiegeltent, met zijn intieme jaren-twintigsfeer. Dichter bij de artiesten kom je zelden: het publiek zit dicht rond het toneel en soms zweven de luchtacrobaten recht boven je hoofd! Laat je meeslepen door dit Berlijnse cabaret van de 21-ste eeuw: wilkommen, bienvenue, welcome!

"Steeds maakt zich weer iemand anders los uit het tienkoppige ensemble van artiesten en muzikanten (...) het komt allemaal vrolijk, energiek en vijf kwartier lang voorbij." (NRC)

"De voorstelling Limbo is wat je krijgt als je een groep jonge topartiesten uit verschillende disciplines bij elkaar stopt (...)." (Linda)

"De acrobaten zijn fantastisch... De artiesten zijn spectaculair... Je kunt je ogen niet geloven." (**** Scenes.nl)

"Het einde mag met recht sensationeel genoemd worden. En ook alles wat vooraf gebeurt!" (**** NRC Handelsblad)

"Het publiek zit op de rand van hun stoel en de spanning is om te snijden." (**** Theaterkrant)

Foto's: David Solm en Tony Virgo

Speeldata

za 12 mei 2018 20:15 Tamboerzaal show


Wachtlijst Limbo

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 28.50

Meer info

limbotheshow.com


Deel via