Lied van de vrijheid

Een muziekverhaal

do 28 mei 2020 20:00 Tamboerzaal muziek

Aansluitend op de nieuwe regels vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM worden alle concerten, voorstellingen en activiteiten in De Tamboer en Het Podium tot 1 juni geannuleerd. Kaartkopers ontvangen meer informatie per e-mail.

Schrijfster Marga Kool heeft speciaal voor het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor een indrukwekkend muziekverhaal met liedteksten geschreven voor een bijzondere bevrijdingsvoorstelling: Het Lied van de Vrijheid. 

Componist, pianist en dirigent Gezinus Veldman is de toondichter van  de prachtige en aansprekende muziek. Door deze samenwerking is een indringend en onvergetelijk muziekverhaal ontstaan. Marga Kool zal zelf het verhaal voordragen dat over een langere periode van de Drentse en Hoogeveense geschiedenis gaat. Het is een verhaal over oorlog en bevrijding, maar ook over emigratie, over heimwee en weemoed. Het is een muziekverhaal dat gaat over alles wat met vrijheid te maken heeft en dat daarom ook vandaag de dag nog uiterst actueel is. Het verhaal wordt afgewisseld met en ondersteund door muziek en foto’s en filmbeelden. Liederen worden gezongen door het HCM met medewerking van het International True Color Choir, solisten en kinderen. De algehele- en muzikale leiding ligt in de vertrouwde handen van Gezinus M. Veldman.

Speeldata

do 28 mei 2020 20:00 Tamboerzaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15,00

Meer info

mannenkoorhoogeveen.nl


Deel via