Lied van de vrijheid

Een muziekverhaal

wo 3 maart 2021 20:00 Tamboerzaal muziek

Deze voorstelling is vanwege het coronavirus verplaatst. Reeds gekochte kaarten blijven actief, maar de verkoop is op dit moment gesloten. We volgen alle ontwikkelingen nauwlettend en hopen in november meer duidelijkheid te kunnen geven over de voorstellingen in 2021. Toch alvast een kaartje reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@detamboer.nl

Schrijfster Marga Kool heeft speciaal voor het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor een indrukwekkend muziekverhaal met liedteksten geschreven voor een bijzondere bevrijdingsvoorstelling: Het Lied van de Vrijheid. 

Componist, pianist en dirigent Gezinus Veldman is de toondichter van  de prachtige en aansprekende muziek. Door deze samenwerking is een indringend en onvergetelijk muziekverhaal ontstaan. Marga Kool zal zelf het verhaal voordragen dat over een langere periode van de Drentse en Hoogeveense geschiedenis gaat. Het is een verhaal over oorlog en bevrijding, maar ook over emigratie, over heimwee en weemoed. Het is een muziekverhaal dat gaat over alles wat met vrijheid te maken heeft en dat daarom ook vandaag de dag nog uiterst actueel is. Het verhaal wordt afgewisseld met en ondersteund door muziek en foto’s en filmbeelden. Liederen worden gezongen door het HCM met medewerking van het International True Color Choir, solisten en kinderen. De algehele- en muzikale leiding ligt in de vertrouwde handen van Gezinus M. Veldman.

Speeldata

wo 3 maart 2021 20:00 Tamboerzaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15,00

Meer info

mannenkoorhoogeveen.nl


Deel via