Liberty!

75 jaar bevrijding Hoogeveen

zo 5 april 2020 15:00 Tamboerzaal muziek

Liberty! is een coproductie van Theater De Tamboer en Orkestvereniging Hoogeveense Harmonie. Het muziektheater wordt geproduceerd ter ere van 75 bevrijding van Hoogeveen en vertelt het verhaal over de bevrijding van Hoogeveen.

Aan de hand van twee jongen kinderen wordt je meegenomen in de oorlogsjaren en hoe destijds Hoogeveen bevrijd werd. Door middel van flashbacks maken de kinderen allerlei avonturen mee die zich afspeelden in en rondom Hoogeveen. Daarnaast wordt in de voorstelling ook de link gelegd met actuele gebeurtenissen van de huidige tijd.

De verhaallijnen uit  Liberty! zijn geschreven door historicus Marga Zwiggelaar en worden onder andere vertolkt kleinkunstenaar Maurice Mulderij. Het orkest van de Hoogeveense Harmonie zorgt voor een prachtige muzikale omlijsting en zal vele emoties bevatten: van spanning tot plezier en van vastberadenheid tot twijfel. De Historische Kring maakt het geheel af door de voorstelling visueel te ondersteunen met filmbeelden en foto's uit de oorlogsjaren. 

Speeldata

zo 5 april 2020 15:00 Tamboerzaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 12,50

Deel via