Lavinia Meijer & Michiel Borstlap

Ghosts

za 9 november 2019 20:15 Passagezaal muziek

Twee muzikale grootheden op één podium. De samenwerking tussen Lavinia en Michiel is uniek: een wereldvermaard klassiek harpiste en een toppianist in de internationale muziekwereld. Ze betraden het podium nog niet vaak samen, maar vinden elkaar nu in de muziek van de Amerikaanse componist Philip Glass, Ludovico Einaudi en Michiel Borstlap zelf.

Lavinia Meijer 

Lavinia Meijer behoort tot de absolute internationale top van harpisten. Veel mensen kennen de harp alleen als achtergrondinstrument, als een romantische melodie of een kabbelend beekje. Of als instrument van goden of schattige meisjes met engelenhaar. Het is haar persoonlijke doel om deze vooroordelen weg te nemen en mensen te doen verbazen met haar muziek. Haar Glass-album werd lovend ontvangen in de internationale pers: “Opnieuw een schot in de roos,” Muziekblad Gramophone.

Michiel Borstlap

Componist en pianist Michiel Borstlap werd in 2017 genomineerd voor de Edison publieksprijs met zijn solo album Velvet. Zijn albums Velvet en Georg vormen het uitgangspunt voor de innemende improvisaties van Lavinia en hemzelf, die als rode draad door het concert lopen.

Mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Tamboer

Speeldata

za 9 november 2019 20:15 Passagezaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
CJP € 17,50

Deel via