Van de koele meren des doods

naar Frederik van Eeden

vr 2 november 2018 20:15 Tamboerzaal toneel

Ger Thijs regisseert het meeslepende, tijdloze verhaal over Hedwig Marga de Fontayne, naar de Nederlandse literaire klassieker van Frederik van Eeden. De jonge, intelligente vrouw is op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat? De kunstenaar die zij meer als vriend ziet? Haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie wil? In de hoop op innerlijke rust, zoekt ze naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven en moeder kan maken.

Regisseur Ger Thijs werd onlangs geridderd voor zijn indrukwekkende reeks toneelbewerkingen en –regies. Hij kwam eerder al met het prachtige Eline Vere naar Hoogeveen, waarin ook Hanne Arendzen speelde. Hanne wordt in Van de koele meren des doods bijgestaan door een fantastische cast met Willem Voogd, Reinier Bulder, Vincent Croiset, Tijn Docter, Ella van Drumpt en Marliz van Til (uit Hoogeveen!).

De Volkskrant *** 

"Arendzen schakelt in deze roerende werdegang onvoorstelbaar knap van verliefd meisje naar vernielde vrouw en terug. (...) Zo geeft Arendzen zeer overtuigend gestalte aan een gevangen vrouw; gevangen tussen beheersing en begeerte, gevangen in haar eigen romantische meisjesfantasie. (...) Haar verwachtingsvolle blikken, haar verdrietige glimlach, ze ­boren in je ziel. Van de koele meren des doods is een keurige, integere, tikje brave voorstelling met een warm kloppend hart. En dat hart is Hanne Arendzen." 

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 2 november 2018 20:15 Tamboerzaal toneel


Wachtlijst Van de koele meren des doods

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 27,50
CJP € 25,50

Deel via