The Kilkennys vs. Scrum

Irish folk battle

zo 17 november 2019 15:00 Tamboerzaal muziek

Klaar voor een echte, gezellige Irish folk battle? De mannen van The Kilkennys en Scrum treden in de voetsporen van The Dubliners, The Clancy Brothers en the Chieftains en staan tegenover elkaar op het muzikale strijdtoneel. Nou ja, met een knipoog natuurlijk. Eén ding is zeker, het wordt een heel groot Iers muziekfeest. Tijd voor Whiskey in the Jar!

The Kilkennys

The Kilkennys komen natuurlijk uit de stad Kilkenny, die beroemd is om zijn bieren en eeuwenlange geschiedenis. Als vaandeldragers van de moderne Ierse folkmuziek geven de mannen een nieuwe twist aan bekende klassiekers en ballades zoals Whiskey in the Jar, The Spanish Lady en Tell Me Ma. Met hun opgetogen spel, snelle instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor weten ze iedere zaal mee te krijgen, van jong tot oud. Ze stonden al meerdere malen in De Tamboer en blijven ook in Hoogeveen lievelingen van het publiek.

Scrum

De zes muzikanten van het Nederlandse Scrum delen een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folk. Samen gaan ze tot het uiterste om ervoor te zorgen dat iedereen met een meer dan voldaan gevoel naar huis gaat. En dat is in de grote finale samen met the Kilkennys zeker het geval!

Staan- én zitplaatsen

Let op, er zijn staan én zitplaatsen bij dit concert. De staanplaatsen zijn ongeplaceerd, de zitplaatsen geplaceerd. De zitplaatsen bevinden zich op de balkons. 

Speeldata

zo 17 november 2019 15:00 Tamboerzaal muziek


Rang A

Naam Vanaf
Normaal € 16,50

Kilkennys vs Scrum staplaats

Naam Vanaf
Normaal € 16,50

Deel via