Kerst Musical Concert

Scala - Hartje Winter Festival

vr 23 december 2016 19:30 Passagezaal muziek musical

Het jaarlijkse Kerst Musical Concert door alle groepen van de Scala Musicalgroep Hoogeveen is al enkele jaren een traditie. En dit jaar heeft het concert een extra feestelijk tintje want voor deze Jubileum (5de) editie heeft de Scala Musicalgroep de bekende Nederlandse musicalartieste Brigitte Heitzer uitgenodigd. Naast enkele solo’s zal Brigitte ook samen met de groepen van de Musicalgroepen optreden. Het belooft een sfeervolle avond te worden met prachtige kerst-, winter- en musicalliederen.

Brigitte is in 2007 bij het Nederlandse publiek bekend geworden door het winnen van het tv-programma ‘Op zoek naar Evita’, waarna Brigitte de hoofdrol vertolkte in deze prachtige gelijknamige musical. Ook daarna speelde Brigitte nog tal van grote rollen in o.a. de musicals ‘Miss Saigon’ en ‘Petticoat’. Afgelopen seizoen toerde Brigitte met een gezelschap door Nederland met de musical ‘Nonsens’ en op dit moment bereid Brigitte zich voor op de nieuwe productie ‘Into the Woods’ die in februari
2017 in premiere gaat. Daarin zal Brigitte te zien zijn als Assepoester naast andere musicalgrootheden als o.a. Paul Groot, Lone van Roosendaal en Rene van Kooten.

Speeldata

vr 23 december 2016 19:30 Passagezaal muziek musical


Wachtlijst Kerst Musical Concert 2016

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 12.50
Kind € 9.00

Meer info

scalacentrumvoordekunsten.nl


Deel via