Kerst Musical Concert 2018

Sfeervol Kerst Musical Concert met Linda Wagenmakers

vr 21 december 2018 19:30 Tamboerzaal musical

Op vrijdag 21 december geven de leden van de Scala Musicalgroep Hoogeveen hun traditionele Kerst Musical Concert in Theater De Tamboer. Aan het concert, dat voor de zevende keer wordt gegeven, werken dit jaar ruim 100 deelnemers mee.
Alle groepen van jong tot oud, zullen het publiek in de kerstsfeer brengen door het zingen van bekende en onbekende kerstliederen. Maar uiteraard zullen ook liederen uit het musicalrepertoire niet ontbreken.

Musicalster Linda Wagenmakers

Speciale gasten zijn de bekende Nederlandse musicalster Linda Wagenmakers en de cast van de musical de ‘3 Musketiers’. Linda is in Nederland vooral bekend geworden door haar rol in de eerste versie van de musical ‘Miss Saigon’, maar ook haar bijdrage in een waanzinnige jurk aan het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘No Goodbyes’ is bij velen nog bekend. Linda werkte al eerder mee aan concerten van de Muasicalgroep Hoogeveen en elke keer was het een waar feestje.
De cast van ‘3 Musketiers, de musical’ is druk aan het repeteren voor de uitvoeringen op 10 en 11 mei in ditzelfde theater en tijdens het Kerst Musical Concert zullen zij een korte preview geven van dit prachtige spektakel.

Toch zijn het voornamelijk de kerstliederen die op 21 december zullen klinken. Het wordt een wervelende avond met prachtige muziek in een heerlijke sfeervolle entourage. Een avond voor jong en oud!

Speeldata

vr 21 december 2018 19:30 Tamboerzaal musical


Wachtlijst Kerst Musical Concert 2018

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 13,50
Kind € 11,00

Meer info

https://www.scalacentrumvoordekunsten.nl


Deel via