Kerst Musical Concert 2017

Scala Musicalgroep Hoogeveen

vr 15 december 2017 19:30 Passagezaal muziek musical

Op vrijdag 15 december geven de bijna 100 leden van de Scala Musicalgroep Hoogeveen hun traditionele Kerst Musical Concert in Theater De Tamboer.
In de sfeervol versierde Passagezaal zullen de kinderen, jongeren en volwassen een zeer gevarieerd programma brengen van kerstliederen en prachtige wintermuziek. Zo kunt u onder ander genieten van bekende songs als: Last Christmas, Santa Claus is coming to town, O Holy Night en Winter Wonderland maar het aantal gezongen nummers is uiteraard veel groter. Laat je verrassen!

Elk jaar kiest de Scala Musicalgroep een goed doel waarvoor aan het einde van het concert een inzameling wordt gehouden. Dit jaar is dat goede doel: het Ronald McDonald Kinderfonds Nederland. Het goede doel is verwerkt in het korte verhaal ‘Kerst in het Ziekenhuis?’ dat tijdens het concert als rode draad zal worden gespeeld door een aantal leden van de Musicalgroep.

Jaarlijks is het Kerst Musical Concert een heerlijke avond om in de juiste stemming te komen voor kerst. En dit jaar wordt dat niet anders. We hopen veel mensen te mogen verwelkomen als ons publiek.

Speeldata

vr 15 december 2017 19:30 Passagezaal muziek musical


Wachtlijst Kerst Musical Concert 2017

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 13.50
Kind € 11.00

Meer info

scalacentrumvoordekunsten.nl


Deel via