Juliana de Bazuin & Saxalot in concert

Orkestmuziek in decembersferen

di 19 december 2017 20:00 Passagezaal muziek

Twee verrassend verschillende orkesten delen het podium voor een gevarieerd decemberconcert: Juliana de Bazuin en saxofoonensemble SaxALot. Het 35-koppige orkest van Juliana - de Bazuin brengt u in kerstsferen met een mix van klassieke werken zoals O Holy Night en Silent Night en moderne nummers zoals Drivin' home for Christmas. Voor Saxalot is geen muziekgenre te gek. Onder leiding van Gerard Gerrits voeren de muzikanten u mee van pop via klezmer naar klassieke muziek.

Juliana de Bazuin

Juliana – de Bazuin is de christelijke muziekvereniging van Hollandscheveld, Nieuwlande en Elim. De vereniging is in 1967 ontstaan uit de fusie van Juliana uit Nieuwlande (1921) en De Bazuin uit Hollandscheveld (1930). Afgelopen jaar is de bloeiende vereniging, bestaande uit een malletband, orkest en opleidingsorkest, onderscheiden met de Koninklijke Erepenning vanwege haar 50-jarig bestaan.

Saxalot

Saxalotbestaat uit 14 saxofonisten (sopranino-soprillo, alt, sopraan, bas, tenor en bariton). Het ensemble speelt voornamelijk muziek die is gearrangeerd door enthousiast inspirator en arrangeur Karl Veen. Ze gaven met veel plezier concerten van Hoogeveen tot Emlichheim en van Zuidlaren tot Brest (Rusland).

Speeldata

di 19 december 2017 20:00 Passagezaal muziek


Wachtlijst Juliana de Bazuin en Saxalot

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 8.50

Deel via