Jim van der Zee

Starting the Engine

za 29 februari 2020 20:15 Passagezaal muziek

Jim, winnaar van The Voice 2018, laat opnieuw van zich horen! Samen met pianist Reinout Douma en zijn band trekt hij door het land. Hij speelt covers van de artiesten die hem inspireren, maar laat ook zijn eerste eigen werk horen. In een intieme setting vertelt hij het verhaal achter de nummers van zijn muzikale helden en deelt hij zijn liefde voor soul, jazz, blues en folk met het publiek. Starting the Engine is een nieuw begin, waarbij Jim meer van zichzelf laat zien. Met nieuwe muziek, nieuwe verhalen en een krachtige show.

"Ik word muzikant"

Op zesjarige leeftijd sloot Jim al een weddenschap met zijn meester: “Ik word muzikant”. Hij begon al vroeg met muziek maken en studeerde aan het conservatorium, waar hij naast gitaar spelen ook leerde zingen. In de zomermaanden trok Jim met een camper door Europa en Amerika. Overal waar hij speelde trok hij publiek aan: bij een surfkamp aan de Frans Atlantische kust, op een zonnig plein in Barcelona.

The Voice

In 2018 deed Jim mee aan The Voice of Holland. Al tijdens de blind auditions wist hij jury en publiek te overweldigen met zijn interpretatie van Amar Pelos Dois. Nadat hij The Voice won, speelde hij op Nederlandse festivals en bouwde hij zijn eigen opnamestudio in Amsterdam.

Speeldata

za 29 februari 2020 20:15 Passagezaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
CJP € 17,50

Meer info

jimvanderzee.com


Deel via