Jeans

Blame it on the boogie

vr 28 december 2018 20:15 Tamboerzaal muziek show

Met deze nieuwe productie belooft Jeans opnieuw een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong en oud! De liveband en nieuwe cast nemen u mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en hits. Of het nu de hits van vandaag de dag zijn, de jaren ’90 of zelfs uit de jaren ’50, stilzitten is onmogelijk! Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!

Met de afgelopen theatershows Magic en A Brand New Day sloeg Jeans op succesvolle wijze een nieuwe weg in, die vol enthousiasme is ontvangen door publiek en pers. Nieuwe muziek, nieuwe choreografie en een jonge, nieuwe cast.

Jacques d’Ancona van Dagblad van het Noorden gaf vier sterren en schreef: “Zang en dans in het formaat van een dynamische show (…) spannende collectie popsongs in diverse genres (…) een razende stroom bonte vondsten en snel verkledingen (…) lukt om de stemming hevig op te koken. De ballads vormen in het geraffineerde totaalbeeld (…) de gewenste rustpunten.”

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 28 december 2018 20:15 Tamboerzaal muziek show


Wachtlijst Jeans

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 24,50
CJP € 22,50

Meer info

themagicofjeans.nl


Deel via