Irish Festival

Jubileumeditie X

za 30 september 2017 20:00 Hele gebouw muziek festival

Voorverkoop € 22,50 / Op de dag zelf € 27,50

Irish Festival bestaat tien jaar! En dat vieren we natuurlijk met een jubileumeditie. Dat betekent een gezellige mix tussen oudgedienden en de frisse, nieuwe Ierse topacts van de toekomst. Corner Boy, The Whistlin’ Donkeys en publieksfavorieten Dubh Linn en Keltic Kats hebben hun komst naar Hoogeveen in elk geval al bevestigd.

De mannen van Corner Boy stonden twee jaar geleden al met succes op het Irish Festival en komen nu op veler verzoek terug op deze jubileumeditie. Corner Boy combineert traditionele Ierse instrumenten en folk met eigentijdse muzikale invloeden. Met hun uitgesproken energieke performance weten Michael D’Arcy, Matthew O’Brien, Michael Sutherland, James O Sullivan en Leo Staples er een heerlijk Iers feest van te maken!

Fergal McAloon, Stevie Corrigan, Tómas Quinn, Micky Kerr, Oscar Bradley en Danny McCormick vormen the Whistlin’ Donkeys, een energieke, moderne Ierse folkgroep. Ze spelen levendige Ierse folk met spannende arrangementen, gecombineerd met invloeden uit de popmuziek. Toch weten ze een authenthieke Ierse sfeer neer te zetten en krijgen ze het publiek mee met hun muziek!

Op veler verzoek van het publiek komen twee Ierse favorieten natuurlijk ook terug voor dit jubileumfeestje.
Paddy, Séan en Declan van Dubh Linn maken met veel plezier al jarenlang samen muziek. De vrienden hebben bijna iedere editie van het Irish Festival meegemaakt, eerst onder de naam Finnegans Wake, nu onder de oude naam van de stad Dublin. 
En ook Danny, Bob, Michaeál en Matthew van de Keltic Kats komen al vele jaren naar Hoogeveen. Vol passie, plezier en met een herkenbare Keltic Kats sound zorgen ze iedere keer weer voor een feestje. 

Speeldata

za 30 september 2017 20:00 Hele gebouw muziek festival


Wachtlijst Irish Festival 2017

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22.50

Deel via