Iris Hond

Home

vr 20 november 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

Thuis. Geborgenheid. Ze spelen een grote rol in het leven en werk van pianiste/componiste Iris Hond. Als jonge puber kon ze moeilijk aarden. Ze zocht jarenlang tevergeefs naar geborgenheid, naar een veilig thuis. In haar vorige, lovend ontvangen programma Bewogen stond de zoektocht naar haar eigen geborgenheid centraal. Dit keer vertelt Iris bijzondere verhalen van anderen. Allemaal hebben ze eigen verhalen, die Iris vertaalt in unieke, door haar gecomponeerde muzikale brieven.

Verhalen over mensen met een uitzonderlijke thuissituatie. Omdat ze geen huis hebben, zich een vreemde voelen in de samenleving of door ziekte niet thuis kunnen wonen. Van gevangenen tot rondtrekkende nomaden en iedereen ertussenin. Maar één ding hebben ze gemeen: iedereen is op zoek naar geborgenheid. 

Iris neemt je mee naar een wereld waarin muziek verbindt en laat daarmee opnieuw zien dat ze een pianiste en componiste van wereldniveau is. Home is een avond die je aan het denken zet, ontroert en inspireert, in een tijd waarin geborgenheid zo belangrijk is.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

vr 20 november 2020 19:30 Tamboerzaal muziek


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

Deel via