I Want To Break Free

Leven & werk Freddy Mercury & Queen

vr 24 november 2017 20:15 Tamboerzaal muziek

Nog één keer de sfeer en energie van een Queen show meemaken? Dat kan! Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are The Champions, ze komen allemaal voorbij in de succesvolle theatershow I Want To Break Free. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele hits die Queen met hun frontman Freddy Mercury wist te scoren.

In deze ruim twee uur durende show met een minutieus nagebouwd decor komen niet alleen de hits, maar ook solowerk van Freddie, de extravagante kostuums en attributen en beroemde scènes uit videoclips voorbij. Je ziet en hoort Queen, zonder dat het een parodie wordt. “Never make me boring” en “the bigger the better”, aan deze motto’s van Freddie geeft de show gehoor!
Door middel van sfeerbeelden, foto’s, teksten en livebeelden wordt het verhaal van Freddie en Queen verteld. Linda Kinsbergen tekent voor de rol van Montserrat Caballé voor een ongelofelijke vertolking van het epische Barcelona.

Timothy Drake voelt zich helemaal thuis in de rol van Freddie. Hij trok al met verschillende Queen tributes langs heel wat landen. In 2016 bewees hij al dat Queen nog altijd springlevend is en nog steeds voor een lach en een traan zorgt.

Foto: Robin Kamphuis

Speeldata

vr 24 november 2017 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst I Want To Break Free

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29.50
CJP € 27.50

Deel via