HRFSTWND

Hoogeveense Harmonie en Gruno's Postharmonie

zo 6 november 2016 14:30 Tamboerzaal muziek

HRFSTWND verrast met een muzikaal feest op hoog niveau. Enthousiaste muzikanten en solisten spelen de prachtigste composities uit binnen- en buitenland en weten te verbazen en te boeien. HRFSTWND is dé concertreeks voor orkesten in Oost-Nederland, in De Tamboer met de Hoogeveense Harmonie en Gruno’s Postharmonie uit Groningen.

Orkestvereniging Hoogeveense Harmonie is opgericht in 1933. Mede gezien de muzikale prestaties en de bijdrage aan het culturele leven van de gemeente Hoogeveen en de provincie Drenthe heeft Koningin Beatrix de Hoogeveense Harmonie bij haar 75-jarig jubileum onderscheiden met de Koninklijke Erepenning. De Hoogeveense Harmonie is een orkestvereniging die zich heeft ontwikkeld tot wat het nu is: een volwaardig harmonieorkest dat musiceert op hoog niveau en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. 

Gruno’s Postharmonie is een veelzijdige muziekvereniging die net als Hoogeveense Harmonie musiceert op het hoogste niveau. De vereniging bestaat uit een harmonieorkest, een tamboerkorps, een steelband, een dweilorkest en een Egerländerkapel. Het harmonieorkest speelt al jaren in de hoogste amateurafdeling en weet mede daardoor steeds weer nieuwe leden aan zich te binden. Het orkest staat onder leiding van dirigent Peter Kleine Schaars, die sinds 2013 tevens chef-dirigent is van de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Speeldata

zo 6 november 2016 14:30 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst HRFSTWND

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 17.50

Meer info

www.HRFSTWND.nl


Deel via