The Hillbilly Moonshiners play Mumford & Sons Tuinconcert

Het Buiten Podium

vr 18 september 2020 20:30 Beeldentuin tribute

Mumford & Sons tribute

The Hillbilly Moonshiners keren terug naar Hoogeveen, want hun eerdere concerten in het Podium smaakten naar meer! Met hun Mumford & Sons tribute bezorgen ze het publiek iedere keer weer een fantastische avond. Natuurlijk hoor je de hits van albums Sigh No More, Babel, Wilder Minds en het nieuwe album Delta.

The Hillbilly Moonshiners speelden al in meer dan 300 verschillende podia wereldwijd, van pubs tot theaters en festivals. Ze deelden het podium al met Steve ‘N’ Seagulls, Waylon, Kensington en The Common Linnets. Ook op festivals als Sziget, Paaspop en de Zwarte Cross weten ze de perfecte sfeer te brengen. Vandaag spelen ze ook in de open lucht, maar in een veel intiemere setting in de Beeldentuin.

Het is onmogelijk om de opmars van Mumford & Sons te hebben gemist. The Hillbilly Moonshiners komen met hun geroemde tribute dichtbij de sound van de Britten, en brengen met minstens zoveel energie hits als I Will Wait, Lover of the Light en Little Lion Man. Heehaw!

Het Buiten Podium: tuinconcerten 

Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks tuinconcerten: Het Buiten Podium. Het Podium trekt erop uit en organiseert in samenwerking met De Tamboer een maand lang ieder weekend concerten in de tuin van het theater. Bekijk het volledige programma hier.

Tickets

Bij uiterst slecht weer kunnen we besluiten het concert naar binnen in De Tamboer te verplaatsen. Bij de zalen van De Tamboer werken we met vier verschillende ingangen en blokken in de zaal: rood, blauw, geel en groen. Daarover lees je hier meer. De verschillende tickets met bijbehorende kleuren, gelden dus alleen bij verplaatsing naar binnen. Voor het tuinconcert is er geen onderscheid in tickets. 

Let op: dit concert vindt plaats bij De Tamboer aan de Hoofdstraat 17

Speeldata

vr 18 september 2020 20:30 Beeldentuin tribute


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

Deel via