Goochelaar en verhalenverteller Hilbert Geerling

Een magische middag

zo 15 december 2019 13:00 Bibliotheek

Zondag 15 december geeft vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen Hilbert Geerling een magische middag! Hilbert Geerling is gespecialiseerd in voorstellingen voor kinderen, werken met kinderen is echt zijn passie en dat zie je op het toneel! Naast vijfvoudig kampioen is hij drager van de Gouden NMU Speld, de hoogste Nederlandse onderscheiding, die wordt uitgereikt aan goochelaars met een bijzondere verdienste voor de Goochelkunst.

Hilbert Geerling is afgereisd naar Libanon en gaf daar voorstellingen in vluchtelingenkampen, om daar pret en vorlijkheid te brengen. "Een lerares zei na afloop van een optreden, wijzend op een langslopende groep leerlingen, eens tegen me: 'Zie je die rode wangetjes? Zie je hoe vrolijk ze zijn? Dat heb jij gedaan!' Dat raakte me. Ik vond het een mooi compliment. Maar het heeft me ook aan het denken gezet." 

Tijdens zijn voorstelling vertelt hij je over zijn reis naar Libanon, over de kinderen, hun leven daar en hoe het is om ze, al is het maar voor een uurtje, even alle ellende te laten vergeten. Het verhaal wordt geïllustreerd met de goocheltrucs die hij in Libanon vertoonde. 

Bordje Cultuur

Bordje Cultuur is een activiteit van Bibliotheek Hoogeveen i.s.m. De Tamboer. Iedere tweede zondagmiddag van de maand is er onder het genot van een lunch en een drankje een culturele activiteit. De Bordjes vinden meestal plaats in Bibliotheek Hoogeveen en soms in De Tamboer of in Vue. 

Let op, deze activiteit vindt plaats in de Bibliotheek/Verhalenwerf aan de Willemskade.

Speeldata

zo 15 december 2019 13:00 Bibliotheek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 18,50

Meer info

bibliotheekhoogeveen.nl


Deel via