Hans Klok

House of Horror

do 14 december 2017 20:15 Tamboerzaal show

vr 15 december 2017 20:15 Tamboerzaal show

Kroonluchters flikkeren. Geesten dwalen over het toneel. In de loge schiet een in het zwart geklede vrouw achter een gordijn. Ergens klinkt het klaaglijk gehuil van een baby. Vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog. Het spookt in De Tamboer! Grote Illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulde hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. 
Hans Klok is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. De kaarten worden geschud… en hoe! In een spel dat zijn weerga niet kent wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers.Steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror?

In tal van nieuwe illusies zien we hoe een onverschrokken Hans Klok de strijd aangaat. Ook voor u is een bijzondere en actieve rol weggelegd, u krijgt in deze griezelversie een totaal nieuwe Hans Klok te zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld
waarin niets is wat het lijkt. In Hans Klok’s House of Horror worden veel illusiegrenzen overschreden. Horror fans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow met freakachtige wezens als vampiers, heksen, trollen en andere onaardse creaturen. Internationaal bekroonde circusacts staan eveneens op het programma en uiteraard ziet u de “master of magic” zelf, in vele, vele gedaantes en verschijningen, die u nog heel lang zullen blijven achtervolgen.

Meet & Greet
Boekt u kaarten in de Gouden Rang? Dan ontmoet u Hans Klok na afloop van de voorstelling bij de Meet & Greet!

Foto: Andy Doornhein

Speeldata

do 14 december 2017 20:15 Tamboerzaal show

vr 15 december 2017 20:15 Tamboerzaal show


Wachtlijst Hans Klok

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 49.50
Normaal (Gouden Rang) € 59.50

Meer info

hansklok.nl


Deel via