Hans & Grietje De Musical 4+

zo 24 december 2017 14:00 Tamboerzaal kids

Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje? Welkom bij de nieuwe sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment: Hans & Grietje De Musical!

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan het gezin niet meer onderhouden en moet besluiten zijn kinderen Hans en Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand hen vindt en voor ze kan zorgen. Na een paar dagen lopen ontmoeten de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus. Hij neemt ze mee naar een bijzonder huisje, waar alles van snoep, koek en lekkernijen is gemaakt! Hier hoeven Hans en Grietje nooit meer honger te hebben. Maar de Titus’ gemene vrouw Fien is iets heel anders van plan. Zijn de tovenaars echt zo gastvrij? Of is dit pas het begin van een spannend avontuur voor Hans en Grietje?

In een spliksplinter nieuw jasje zie je het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die een snoephuisje ontdekken in het bos. Met een nieuw, suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en swingende meezingliedjes! Natuurlijk is het hilarische duo Titus en Fien ook weer van de partij. Janouk Kelderman, bekend als presentatrice van Keet! op RTL Telekids speelt de rol van Grietje.

Kom verkleed
Doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd in het theater. Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop kun je natuurlijk met alle acteurs op de foto tijdens de Meet & Greet. En natuurlijk lekker swingen tijdens

Foto: Nick van Ormondt

Speeldata

zo 24 december 2017 14:00 Tamboerzaal kids


Wachtlijst Hans & Grietje De Musical 4+

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 18.50
Kind € 17.50

Meer info

vanhoorne.com/hansengrietje


Deel via