Grand Old Country

Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne

vr 22 november 2019 20:15 Passagezaal muziek

The Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne bezorgen een avond vol hartverscheurende muziek uit het gouden tijdperk van de country en rock-’n-roll. Authentieke zang, virtuoze instrumentatie en alles 100% akoestisch. Terug naar de jaren ’50 en ’60 met muziek van Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley, Ricky Nelson en vele anderen.

Cor Sanne

Cor Sanne is al sinds de jaren ’60 actief in de muziek. Hij organiseert veel country evenementen en haalde onder meer Johnny Cash, Emmylou Harris, Bill Monroe en Jerry Lee Lewis naar Europa. Liefhebbers kennen hem als gastheer bij Back To The Country. Maar zijn muzikantenbloed kruipt waar het niet gaan kan, daarom beklimt hij sinds een aantal jaar ook zelf weer de podia. Hij zocht zijn vrienden van de Blue Grass Boogiemen op en de band Grand Old Country was geboren. Na een periode van radiostilte, pakken Cor en de Boogiemen de draad weer op in het theater.

Dankzij de akoestische instrumenten hoort u country in haar meest oorspronkelijke vorm. Cor en de Boogiemen vertellen tussen de liedjes door prachtige anekdotes over de muziekgeschiedenis en alle ervaring die ze hebben opgedaan. Het resultaat? Een pure show, recht uit het hart, die countryliefhebbers zeker niet mogen missen!

Bezetting

Robert-Jan Kanis: zang, gitaar en mandoline
Arnold Lasseur: zang, mandoline, gitaar en viool 
Aart Schroevers: zang en contrabas
Bart van Strien: zang, banjo, mondharmonica en viool
Cor Sanne – zang en slaggitaar

Speeldata

vr 22 november 2019 20:15 Passagezaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
CJP € 17,50

Meer info

bluegrassboogiemen.nl


Deel via