Fusion

Jongerenfestival

za 2 september 2017 14:00 Hele gebouw festival

's Middags is de entree gratis, voor de avond (vanaf 19.00 uur) zijn tickets te reserveren voor €5,-.

Zaterdag 2 september sta jij toch zeker op de dansvloer in De Tamboer? Want je wilt het nieuwe Hoogeveense jongerenfestival Fusion echt niet missen!

Wil jij tips & tricks leren voor een goede vlog? Of plaatjes leren draaien en spinnen als een echte DJ? Doe dan ’s middags vanaf 14.00 uur mee aan één van de leuke workshops. ’s Avonds barst het feest los bij de optredens van hiphopper Bizzey, DJ Lawss, DJ Robbert Hagendoorn, DJ Thyzr en DJ Phaeton. En wat te denken van Urban Arts DJ’s Onur Reyez, DJ Miquel Kaidel, DJ Cano en DJ J-Jermaine? Zij laten je zien hoe je een echt feestje bouwt!

Vloggers Stefan van Meervlogs, Vonneke Bonneke en Ouiassima van Funx Radio en Nabiltime zijn de hele dag van de partij en maken real-time vlogs. Je leert het vloggen dus niet van zomaar iemand!

Na vele succesvolle samenwerkingen met DJ’s als Hardwell, Don Diablo en Diplo & Afrojack, richt Bizzey zich sinds 2016 op zijn solocarrière. Vanavond laat hij zien dat hij ook in zijn eentje zijn mannetje staat. DJ Lawss won de Drenthe Talentprijs Cultuur en mag laten zien wat hij in huis heeft.
Are you ready to party?!

Fusion wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Drenthe.

Speeldata

za 2 september 2017 14:00 Hele gebouw festival


Wachtlijst Fusion

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 5.00

Deel via