Eyes Wide Shut

Toneelgroep Maastricht

za 15 oktober 2016 20:15 Passagezaal toneel

Beau Schneider en Joke Emmers spelen de hoofdrollen in Eyes Wide Shut, een ijzingwekkende thriller waarin een man koortsachtig op zoek gaat naar zijn diepst verborgen verlangens. Regisseur en artistiek leider Servé Hermans situeert het verhaal tegen de achtergrond van het opzwepende Limburgse carnavalsfeest.

Een 35-jarige arts is gezegend met een goede carrière en een mooie, intelligente vrouw. De bodem van zijn zorgeloze bestaan wordt onder hem weggeslagen als zijn vrouw op een avond haar seksuele fantasieën opbiecht. Verbijsterd en verteerd door jaloezie loopt hij de deur uit. Als in een koortsdroom zwerft hij door de nachtelijke stad en ontmoet duistere handelaren, hoeren en een oude vriend die hem meeneemt naar een zinderend gemaskerd bal.

Schrijver Jibbe Willems liet zich voor Eyes Wide Shut inspireren door de gelijknamige film van Stanley Kubrick (1999), die zich op zijn beurt weer baseerde op Arthur Schnitzlers Traumnovelle (1926). Droom en werkelijkheid lopen door elkaar in een spannende, donkere, fantasievolle en muzikale voorstelling.

Speeldata

za 15 oktober 2016 20:15 Passagezaal toneel


Wachtlijst Eyes Wide Shut

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22.50
CJP € 20.50

Meer info

toneelgroepmaastricht.nl


Deel via