Esther Groenenberg & band

Back to the garden

za 2 november 2019 20:15 Passagezaal muziek

Fotograaf: Dirk Schreuders

Na haar succesvolle ode aan Carole King duikt Esther Groenenberg opnieuw in de jaren ’70, de bloeitijd van kleurrijke singer-songwriters. Ze zingt onder meer de allermooiste liedjes van Carly Simon, Janis Ian, Joni Mitchell en Karen Carpenter. Esther begeleidt zichzelf daarbij op piano, maar wordt ook bijgestaan door de fantastische ritmesectie van Her Majesty. En daarmee is er ook een plekje op de setlist voor mannelijke iconen als James Taylor, Jackson Browne en Crosby, Stills & Nash.
Deze show is een must voor iedereen die de seventies ‘mijn tijd’ noemt, maar natuurlijk ook voor liefhebbers die te laat geboren zijn. Net als Esther! Het kan zijn dat Esther u bekend voorkomt, zij zingt en speelt namelijk ook in de vrouwenband The Bluebettes.

Zang en piano: Esther Groenenberg. Gitaar en zang: Bas Schouten. Bas en zang: Dirk Schreuders. Drum en zang: Bauke Bakker.

De Meppeler Courant **** over Carole King - A Natural Woman:

“Aanstekelijk hoe Esther in zowel de liedjes als de verhalen haar enthousiasme tentoonspreidt.”

Exclusief in Drenthe!

Deze voorstelling staat in Drenthe exclusief in De Tamboer! Dat betekent dat je deze voorstelling nergens anders in Drenthe kunt bekijken. 

Speeldata

za 2 november 2019 20:15 Passagezaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
CJP € 17,50

Meer info

esthergroenenberg.nl


Deel via