Ernst, Bobbie en de rest 4+

Pimp de Sint Show

zo 22 november 2020 13:30 Tamboerzaal kids

zo 22 november 2020 16:00 Tamboerzaal kids

Dit jaar is Sinterklaas een stukje hipper dan anders en zelfs helemaal Bling Bling. Zijn persoonlijke assistent maakt hem helemaal van deze tijd. Dat nieuwerwetse bevalt Sinterklaas wel. Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas. Ernst en Bobbie kunnen jouw hulp goed gebruiken, want ze moeten alles op alles zetten om Sinterklaas te redden!

Een spannende en gezellige sinterklaasvoorstelling, vol bekende sinterklaasliedjes en natuurlijk de bekende hits van Ernst en Bobbie. Een doldwaas avontuur, veel grappen, een hoop actie en twee Segways die door De Tamboer zoeven, kortom: de Pimp de Sint Show.
De show ontving van de Volkskrant maar liefst vier steren en volgens de makers zelf is dit misschien wel de allerleukste show uit het rijke oeuvre van het populaire duo Ernst en Bobbie.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

zo 22 november 2020 13:30 Tamboerzaal kids

zo 22 november 2020 16:00 Tamboerzaal kids


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 19,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 19,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 19,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 19,50

Deel via