Dolf Jansen

Oudejaars 2020

vr 13 november 2020 20:15 Tamboerzaal cabaret

Fotograaf: Peggy van Mosselaar

Het jaar begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus, maar ook het verdwijnen van het dagelijkse “aan tafel!!” van DWDD. Hoe maak je daar in naam van een God naar keuze nog een fijne, vrolijke voorstelling van? Dat is een retorische vraag voor Dolf. Al was het maar omdat hij zich dit jaar voor maar liefst de 31e keer aan de Oudejaars waagt. Ja, de eenendertigste keer, uitroepteken.

Het is idee is simpel in al zijn of haar eenvoud. Dolf geeft in ongeveer negentig minuten via een storm aan grappen, flarden poëzie en improvisatie een niet-te-weerleggen beeld van 2020. En waarom álles toch áltijd de schuld van de ánder is. Of lijkt. En nee, hij heeft het niet over uw relatie, maar over de grote wereld.

Maak u klaar voor de grappigste voorstelling van het hele jaar, volgens het RIVM en het Mesdag Zuivelfonds.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

vr 13 november 2020 20:15 Tamboerzaal cabaret


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 23,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 23,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 23,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 23,50

Deel via