Diederik Jekel

Orde in de chaos

za 21 november 2020 19:30 Tamboerzaal theatercollege

Aan de basis van dit bijzondere project staan drie ingrediënten. Je hebt namelijk theatervoorstellingen, je hebt colleges en je hebt steeds meer mensen in onze samenleving die behoefte hebben aan therapie en rust in hun leven. Nu denk je vast: wat een ijzersterke analyse en wat jammer dat deze concepten niet samen gaan. Niets is minder waar! 

Orde in de Chaos is het eerste therapeutische theatercollege en je komt gegarandeerd het theater uit met meer rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Er is dans, er is confetti, er zijn kattenfilmpjes en er is het begin van de oerknal. We kijken allemaal op dit moment naar de wetenschap om ons te redden van de huidige crisis, maar wat kan wetenschap eigenlijk en wat kan het niet? Het wordt een avond om nooit te vergeten.

Diederik Jekel

Op onnavolgbare wijze legt Diederik Jekel bètawetenschappen uit op televisie, radio, internet en in zijn boek. Sinds hij in 2010 bij De Wereld Draait Door de kans kreeg om over wetenschap te praten, is hij full-time wetenschapsjournalist. Diederik heeft een master in vastestoffysica en geeft presentaties over communicatie en wetenschap aan kinderen, industriëlen, volwassenen, managers en wetenschappers.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

za 21 november 2020 19:30 Tamboerzaal theatercollege


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

Deel via