De Winter-Gruffalo 3+

Meneer Monster

wo 30 december 2020 13:30 Passagezaal t.o.t. kids

wo 30 december 2020 16:00 Passagezaal t.o.t. kids

De succesvoorstelling De Gruffalo is deze winter te zien als speciale sneeuw-editie. Geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis en neem je muts en handschoenen mee! Zelfs Slang is wakker geworden uit zijn winterslaap voor deze bijzonder editie.

Een spannende en fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. De Gruffalo door Meneer Monster is een bewerking van het gelijknamige meesterlijke kinderboek van Julia Donaldson & Axel Scheffler.

Met sneeuwballen gevecht na afloop in de zaal!

Meneer Monster

Dit stoere, frisse en eigenzinnige theatercollectief komt al jaren naar De Tamboer. Met cartoonesk actietheater vol energie bewerkt Meneer Monster internationale jeugdbestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen, vaak met veel humor. Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen en Rovers.
Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. Alle plaatsen bieden goed zicht op het podium. 

Speeldata

wo 30 december 2020 13:30 Passagezaal t.o.t. kids

wo 30 december 2020 16:00 Passagezaal t.o.t. kids


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 14,00

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 14,00

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 14,00

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 14,00

Deel via