De rode sneakers 6+ - Afgelast

Met de Zandprinses

zo 27 december 2020 14:30 Tamboerzaal kids

Helaas bereikte ons het bericht dat deze voorstelling geannuleerd wordt, van de producent ontvingen we het volgende bericht:

“Helaas dwingen de huidige trieste tijden enkele producties en ons ook tot trieste besluiten. De productie De Rode Sneakers wordt dit seizoen geannuleerd. Mede namens Merel van Eldik onze oprechte excuses.”

Geniet van deze unieke, muzikale en sprookjesachtige luistervoorstelling. Met vrolijke en innemende liedjes door Merel van Eldik en live geschilderde magische zandtekeningen van de bekende Zandprinses Rosa van der Vijver. In deze eigentijdse bewerking van het bekende Andersen sprookje De rode schoentjes krijg je het gevoel alsof je middenin het sprookje zit. 

Het verhaal van De rode sneakers

Sinds Anne op school nieuwe vriendinnen heeft gemaakt, draait haar hele wereld alleen nog maar om make-up, volgers en haar beste vriendinnen. Als ze na een lange tijd weer eens haar oma bezoekt, leest oma haar voor uit het grote sprookjesboek. Het voorgelezen sprookje gaat over Karen, een lief en vrolijk meisje dat erg van dansen houdt. Na het verlies van haar moeder trekt Karen in bij de barones, waar ze alles krijgt wat haar hartje begeert. Van suède tassen tot kasjmier truien en zijden jurken. Karen kan alleen nog maar aan zichzelf denken, totdat ze wordt betoverd en oog in oog staat met wat echt belangrijk is. Wat voor Anne lijkt op een kinderachtig sprookje, geeft onverwachts een nieuwe kijk op alles om haar heen. Hebben haar nieuwe vriendinnen wel het beste met haar voor? Is Anne eigenlijk net zo belangrijk voor hen als zij voor haar zijn? Of staat vriendschap toch niet op de eerste plaats?

Een hartverwarmende voorstelling boordevol betoverende liedjes, adembenemende zandtekeningen en een spannend verhaal voor jong en oud!

Over Merel & Rosa

Songwriter, zangeres en theatermaker Merel van Eldik debuteert met De rode sneakers voor het eerst met eigen werk in de theaters. Na een vooropleiding muziektheater is ze in 2018 afgestudeerd met haar bachelor Zang aan het conservatorium. Voor deze voorstelling is Merel een samenwerking aangegaan met Rosa van der Vijver (bekend als De Zandprinses), die met haar zandtekeningen zorgt voor een perfecte visuele invulling van de voorstelling. Rosa leerde de fijne kneepjes van het zandschilderen van De Zandtovenaar, haar vader Gert van der Vijver. Sinds 2015 is ze fulltime bezig met zandschilderen en ze stond onder andere met de Christmas Show in de Ziggo Dome!


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

zo 27 december 2020 14:30 Tamboerzaal kids


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 12,00

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 12,00

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 12,00

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 12,00

Deel via