De Grootste Helft

Susan Visser en Eric Corton

za 31 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal toneel

za 31 oktober 2020 21:30 Tamboerzaal toneel

Fotograaf: Annemieke van der Togt

Je valt midden in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze dezelfde taal, die van de liefde. Nu lijkt communiceren met elkaar haast onmogelijk. De kwellende vraag waarmee ze worstelen is hoe ze hun puberzoon moeten vertellen dat ze uit elkaar gaan? 

Het echtpaar wordt gespeeld door Eric Corton en Susan Visser, tijdens het spel stappen ook uit hun rol om te reflecteren op de situatie. Waar ging het mis in hun relatie en waarom? Hoe kom je er toch samen uit? Scheiden doe je immers samen.

Inleiding

Voorafgaand aan de voorstelling verzorgt dramaturg Annemiek Lely een inleiding, waarbij u komt meer te weten over de inhoud, thematiek en de achtergrond van de voorstelling. Waar gaat De Grootste Helft over? Waarom koos productiehuis Heads and Tales ervoor om dit verhaal te brengen? Hoe is het script van Marc Veerkamp tot stad gekomen? Wat betekent het voor de acteurs dat zij tijdens het spel uit hun rol moeten stappen? De kleine hints die Annemiek geeft maken dat u de voorstelling nét iets anders gaat bekijken. U kunt de inleiding bijboeken via de bestel-knop.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

za 31 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal toneel

za 31 oktober 2020 21:30 Tamboerzaal toneel


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 24,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 24,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 24,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 24,50

Deel via