De Dijk

Live

vr 15 november 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

Foto: Bob Bronshoff

Een bijzondere band, dat is De Dijk. Een unieke combinatie van Nederlandstalige teksten en muzikale invloeden uit vele windstreken: van Amerikaanse rock, rhythm-‘n-blues en soul tot Franse chansons. Als een hechte vriendenclub houden zanger Huub van der Lubbe, bassist Hans van der Lubbe, toetsenist en gitarist Pim Kops, gitarist Nico Arzbach en drummer Antonie Broek al decennia lang stand. De Dijk is één van de weinige Nederlandse bands die sinds de oprichting in de vroege jaren tachtig al die tijd actief is gebleven, zowel op het podium als in de studio.
De formule voor het succes? Altijd bevlogen shows, de constant hoge kwaliteit van albums en de oprechtheid die de band uitstraalt. In 2005 wordt De Dijk onderscheiden met de hoogst haalbare muzikale onderscheiding in Nederland: de Edison Oeuvre Prijs.

Theaterconcert

De Dijk heeft zijn sporen ruimschoots achtergelaten in het Nederlandse muzieklandschap. In popzalen, feesttenten en op festivals, maar ook in de theaters. Met theaterconcert Groef kwamen ze al eens naar Hoogeveen, nu zijn ze terug met een nieuw, fijn theaterconcert. Voor iedereen die lekker wil genieten van bekende en minder bekende nummers in de sfeervolle ambiance van het theater.

Staan- én zitplaatsen

Let op, er zijn staan- en zitplaatsen! De staanplaatsen zijn ongeplaceerd, de zitplaatsen geplaceerd. Maak bij uw bestelling de keuze uit staanplaatsen of zitplaatsen, deze bevinden zich op de balkons. 

Exclusief in Drenthe!

Deze voorstelling staat in Drenthe exclusief in De Tamboer! Dat betekent dat je deze voorstelling nergens anders in Drenthe kunt bekijken. 

Speeldata

vr 15 november 2019 20:15 Tamboerzaal muziek


Rang A

Naam Vanaf
De Dijk zitplaats € 32,50

De Dijk staplaats

Naam Vanaf
Normaal € 32,50

Meer info

dedijk.nl


Deel via