De Bezoeking

Toneelgroep Het Volk

za 10 oktober 2020 20:00 Passagezaal toneel

Fotograaf: Jan Heijer

De twee bejaarde patiënten Roest en Harderwijk zijn zwak, levensmoe en wonen momenteel in een sanatorium. Als hun gesprekken vorderen blijkt dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze in eerste instantie dachten. Ze waren in een ver verleden beiden werkzaam in de muziekwereld, Roest als amateurzanger en Harderwijk als dirigent van opera’s.

Harderwijk en Roest graven in elkaars geheugen. Het accent ligt steeds meer op Verdi’s meesterwerk La Traviata. Fantasie en werkelijkheid beginnen door elkaar te lopen als figuren uit deze opera de revue passeren. Het hervonden enthousiasme van de heren zorgt voor ontroerende en hilarische momenten. In de operawaardige apotheose luiden Roest en Harderwijk zingend de laatste acte in.

De Bezoeking is de laatste reisvoorstelling van Toneelgroep Het Volk, mis het niet!


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. Alle plaatsen bieden goed zicht op het podium. 

 

Speeldata

za 10 oktober 2020 20:00 Passagezaal toneel


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Vriendenprijs € 14,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Vriendenprijs € 14,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Vriendenprijs € 14,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Vriendenprijs € 14,50

Meer info

toneelgroephetvolk.nl


Deel via