Danny Vera - UITVERKOCHT

Pressure makes diamonds

za 12 oktober 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

Foto: Escha Tanihatu

Er zijn nog enkele losse plaatsen beschikbaar. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice! 0528-280180 op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 - 15.00 uur of info@detamboer.nl

Danny is terug in het theater! En daar zijn we blij mee, want zijn vorige tournee smaakte naar meer. En dit keer pakt hij groter uit dan ooit. Danny komt niet alleen met band, maar neemt zelfs een blazerssectie én strijkensemble mee. Danny Vera zoals je hem nog nooit zag! Dat betekent grootse uitvoeringen van de songs van zijn nieuwe album Pressure makes diamonds. Het album werd gemixt door zesvoudig Grammy Award winnaar Vance Powell, die onder andere werkte met Kings of Leon, Buddy Guy, Arctic Monkeys en Chris Stapleton.

De singer-songwriter uit Middelburg staat bekend om zijn americana sound en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes. Hij creëerde New Black And White als een nieuw genre van originele muziek. Als getatoeëerde, maar zachtaardige outsider heeft Danny Vera festivals, poppodia, televisiepubliek én de theaters veroverd.

Speeldata

za 12 oktober 2019 20:15 Tamboerzaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 24,50
CJP € 22,50

Meer info

dannyvera.com


Deel via