Dag Mama

Kruip in de huid van de mens met dementie

wo 25 april 2018 19:30 Passagezaal toneel

De voorstelling gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor haar dochter, hoe daarmee om te gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig.

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van de mens met dementie. U beleeft én begrijpt als nooit tevoren wat de ziekte met hem of haar doet. Niet eerder kwam u zo dichtbij. Met de selectie van inzichten en handvatten uit psychologie en hersenkunde kunt u vervolgens het béste geven. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

De makers van de voorstelling zijn (gepromoveerde) ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze presenteren de belangrijkste en mooiste inzichten om het béste te kunnen geven, aan de mens met dementie én aan elkaar. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

 DAG MAMA geniet bekendheid in Nederland en België, met reportages door onder andere de tv-programma’s NIEUWSUUR en LANDINWAARTS. Ze heeft veel lovende recensies in ontvangst mogen nemen. 

 

Wondermooi!

– Happinez

Diverse symposia bezocht en workshops gevolgd. Niet eerder zo tot in m’n ziel geraakt. Dit had ik veel eerder willen weten!!
– Ida Samplonius, zorgprofessional

Een cadeau om samen met mijn mama nog een mooie tijd tegemoet te gaan
– Grace Cemille, dochter

Must voor naasten en instanties
– Recensie Gelderlander

Meesterlijk
– Adelheid Roosen

Speeldata

wo 25 april 2018 19:30 Passagezaal toneel


Wachtlijst Dag Mama

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 25.00
CJP € 23.00

Meer info

www.oudwordenmetzorg.nl


Deel via