Christel de Laat

vr 27 oktober 2017 20:15 Passagezaal cabaret

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van een passe-partout:

ontdek cabaret - Bestel snel

Weekend... kom van die bank af! Met het "ontdek cabaret"-passepartout bezoek je 2 leuke cabaretvoorstellingen in De Tamboer voor maar € 25,-! Keuze uit Christel de Laat en Ronald Snijders. Drie of alle vier bezoeken? Dat kan natuurlijk ook voor een voordelige prijs! Bestel via de passe-partout knop.

Christel de Laat is er klaar voor… Misschien kent u haar van De Jopie Parlevlietshow of uit Toren C. Of van Het Fijnfisjeniecafé van Omroep Brabant, waar ze ieder jaar de zoektocht naar het lekkerste Brabantse worstenbroodje presenteert. Christel hoort bij die kinderen die niet konden aangeven wat ze later wilden worden. Niet omdat ze het niet wist, maar juist omdat ze alles leuk vond.

Ze heeft voldoende materiaal voor haar show, met vijftig jaar lief en leed, en zet haar leven op komische wijze in de etalage. Want de bitterheid voor het leven is immers vaak de basis voor de lach. Ook al deelt het leven wel eens rake klappen uit, maar Christel sloeg terug! Op haar vijftigste besluit de Brabantse zichzelf een theatertour cadeau te doen. Met één blik verovert ze de hele zaal. Haar eerste show, waarin ze laat zien hoe ze er tóch in geslaagd is zich in te passen. Niet gangbaar, niet logisch, soms ongehoor, maar wel verschrikkelijk gezellig en grappig.

Foto: Joep Rijk

Speeldata

vr 27 oktober 2017 20:15 Passagezaal cabaret


Wachtlijst Christel de Laat

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 13.50

Meer info

christeldelaat.nl


Deel via